Systeembeheer

Slider

Systeembeheer

Uw computer, laptop, tablet en smartphone moeten gewoon functioneren. U zit niet te wachten op storingen, haperende programma’s, traag internet of niet werkende email. Goed systeembeheer maakt dat voor u mogelijk. JML ICT is uw specialist en gecertificeerde systeembeheerder. Duidelijk, ontzorgen, efficiënt werken en communiceren zoals het hoort.

Wij beheren uw netwerk zorgvuldig en efficiënt op afstand. Remote beheer maakt het mogelijk u en uw medewerkers snel te helpen wanneer er vragen naar voren komen waarbij hulp gewenst is. Daarnaast monitoren wij uw servers, werkstations en website(s), zodat u er zeker van kunt zijn dat alles zo optimaal mogelijk blijft functioneren.

Onze systeembeheerder zullen naast het beheer en onderhoud u ook tijdig informeren over nieuwe ontwikkelingen, aanpassingen in de beveiliging en andere voor u cruciale zaken. Wij ontzorgen u volledig.

Wij gaan u niet lastig vallen met allerlei technische termen, wij weten wat u belangrijk vindt en hoe te werk te gaan in zowel bestaande als nieuwe technologische omgevingen.

Maak vandaag nog een afspraak ter kennismaking. Bel 0314-820223

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH